BEELD14  2004-2019 * PRIVACY POLICY * LID DUPHO * VCA gecertificeerd

uw wereld in ons vizier

een paar woorden over mij

FIJN DAT JE DEZE SITE GEVONDEN HEBT. MIJN NAAM IS RENÉ VAN DER WAAL EN IK BEN DE OPRICHTER EN HET GEZICHT ACHTER BEELD14.

 

HET IS INMIDDELS ALWEER BIJNA 12 JAAR GELEDEN DAT IK MIJN HART VOLGDE EN DE KNOOP DOORHAKTE OM MIJN FOTOGRAFIEBEDRIJF OP TE RICHTEN. IK STARTTE MET EEN SERIE PORTRETFOTO'S IN HET BEDRIJFSLEVEN. INMIDDELS BEN IK VELE MOOIE FOTO-ERVARINGEN RIJKER EN HEB IK VEEL LEUKE EN INSPIRERENDE MENSEN MOGEN ONTMOETEN.

wat melden opdrachtgevers

RENE VAN DER WAAL FOTOGRAFIE EN BEELD14

 

VANAF JANUARI 2015 ZIJN ALLE ACTIVITEITEN VAN RENE VAN DER WAAL FOTOGRAFIE SAMENGEVOEGD MET DIE VAN BEELD14.

Een goede bedrijfsfotograaf vinden is een klus. Op basis van zijn website gekozen en kennis gemaakt. Er was meteen een klik en vertrouwen dat het wel goed zou komen. Het werd beter. Boven verwachting was de reportage die we terugkregen. Prachtige samenstelling van even zo mooie foto's. Bedankt voor het mooie werk!"

MICHIEL VAN DAM

Photonics Engineer Voestalpine SST NL

JEAN-JACQUES WILLEMSEN

Strukton Civiel

“René verzorgt al jaren tot grote tevredenheid portret en- projectfotografie voor Strukton Civiel en veel van haar bedrijfsonderdelen. Uiterst flexibel, zeer meedenkend en bijzonder fijn om mee te werken. Met een oog voor wat de klant wil, levert René keer op keer op keer kwaliteit. En dat is precies wat onze projecten verdienen. “

Wat een prachtige (!) foto's. Werkelijk waar fantastisch! De hele dag was echt fantastisch. Alles klopte, waarbij de fotoreportage ook echt een hoogtepunt was. Wij vonden het fijn dat je er bij was. Het was erg relaxed en zeer spontaan. Al met al: geweldig! Nogmaals bedankt, het was echt een super dag! ...

 

- Rozemary & Stefan -

 
X
Password:
Wrong password.